Frågor och svar

Prins Tapper och Medråtta

FRÅGOR och SVAR

Vår expertpanel svarar på frågor från amlänheten. När vi inte har tid svarar Kungen eller Aktionfrank.

Fråga: Jag är Wosazciank Kosmoszcmomoski och jag tycker er website är mycket intressant och har därför beslutat mig för att skicka in en bilaga full med virusfiler och söka anställning hos er.

 

Svar: Från verklig expert i panelen. Du har kommit till rätt plats. Vi har plats för en dammtuss på mattan. Kungen säger att han vill ha diversitet, för att han själv aldrig fick gå på diversitete, och fick arbeta sig upp den långa vägen. Först till höger, sedan tre steg, sedan lite till vänster och så dog hans far och så blev han kung. Tyvärr trodde prinsessorna att filen du skickade var en nagelfil, så de försökte använda den och håller just nu på att skriva meddelanden till alla i Polen att de kan köpa billiga Rolexkopior, om de skyndar sig, innan visarna faller av.

Prins tappers tummade bild på prinsessorna. Alla lika oattraktiva utom den som står närmast.

Fråga:Vilken av prinsessorna är vackrast?

 

Svar: En expert på estetik svarar. De är alla lika fula. Men någon måste trösta dem och då brukar enligt newtons lagar den som är närmast vara mest attraktiv.

quiz

 

1 vart bor prinssesorna

2 vem är bästa vänner

3 vem kan matte

 

 

 

tänk svaret för er själva och tack för ni har kollat

citar prins : ajajaj

prinsessa:jag är uderbar

 

detta stötter man inte på vart enda dag tack för just du tittat på vår sida det gör ont vi FRÅGAR PRINSTAPPOER:AAAAAAAAAAAAAJJ minna arm. Marias pappas far försöker hindra Ugglan i attacken, men det är den ugglebortstötande hjälmbaskern som räddar situationen.