Spalter

Prins Tapper och Medråtta

Här har vi de olika fasta spalterna.


Skönhet och Hälsa, av det Hypokondriska Barnet. Mest hälsa. Det mesta man kan få genom att vara vacker kan man få genom att hitta rätt sjukdom.


Mode, av Tanten från Turkiet. Efter en länge tids jakt på äkta kärlek i Turkiet blev Tanten från Turkit överfallen av en hittills oidentifierad gärningsperson, men har gjort en oväntad come-back, med en ny fot, ny frisyr och fräcka glasögon.


Självförsvar och fysisk träning, av Prins Tapper, inte AktionFrank. Prins Taper förklarar olika grepp som gör dig tryggare och ger dig förmågan att reda ut hotfulla situationer.


Familj och juridik, av Den Elaka Ödlan. Den Elaka Ödlan är multikunnig, med liten fördragsamhet för otrevliga personer som försöker lura hans klienter på deras arv, exempelvis genom att inte dö. Han är även kvalificerad tandläkare, läkare och jurist, ytterst tolerant och  har ytterst få vänner han kan peka ut.


Hushåll och Ost, av Baron Råtta med hjälp


Fordon och motor och bilar, med Prinsessorna utom den otrevliga. För hon är bara dum hela tiden. De kan massor om bilar. De har en egen och de åker OFTA med den snygga prinsens och går inte det är de beredd att åka med i vilken som helst. Mattans svar på Top Gear.