Vi prinsessor

Prins Tapper och Medråtta

Hej det är vi, prinsessorna. Här är vi på bilden vi brukar ge till alla som beundrar oss och älskar oss.

Till vänster är Skönheten, i mitten är Askungen och till vänster är Snövit, men Prins tapper kallar oss "du där" och "kyss mig" och "kan den som är minst tjock komma hit".

Vi är inte tjocka på det hela taget och vi gillar inte prins Tapper. Han är burdus och så skriker han hela tiden.


Vi gillar den snygga prinsen istället.


Så gillar vi Det Hypokondriska barnet.

Så gillar vi enhörningar, det har vi en med en söt liten hatt. Och Juveler och pengar och vårt slott, vår pappas slott och andra slott. Pappa säger att mångfald är bättre än enfald. Pappa kan säga vad som helst.

Pappa har skaffat en ny flickvän. Vi vill inte visa henne på bild. Innan dess var han gift med drottningen och innan dess var han gift med den riktiga drottningen. Pappa är jättegammal och han gillar att betämma men han minns inte vad han bestämt och när det blir för rörigt brukar han be hovmarskalken avrätta Prins Tapper. Vi tycker inte om våld men det brukar bli så tyst och lungt då.


Det Hypokondriska Barnets mamma är jättesnäll och trevlig. Hon är läkare och arbetar hela dagarna. Ofta längre än så när det varit meningsskiljaktigheter. Prins Tapper har en egen plåsterrulle hos henne. Vi brukar gå till henne när vi diskuterat någon meningsskiljaktighet och då plåstrar hon om oss.


Hovmarskalken är jättesnäll, utom mot Prins Tapper och alla som skall avrättas.


Vad mer kan vi berätta. Vi har en lärare i matematik som är Baron. Vi har en kock som är ekorre. Pappa försökte gifta sig med henne en gång, men sedan fick hon bara medalj. Pappa vill ha allas pengar men han tycekr om att dela ut medaljer.


Vi är ofta ute och går och ser om vi kan träffa någon trevlig att prata med. Ibland har det kommit någon ny. Ibland så är *PRINSEN* också ute och går och då träffar vi *honom*. En gång gick vi fel och hamnade i Limbo, precis utanför mattan. Vi trodde aldrig vi skulle komma hem igen, men baron Råtta var där och plaskade med fötterna och letade efter en ost och så visade han hur man kommer hem igen. Det är inte så svårt alls. Man bara går tillbaka till mattan, när man hittat sin ost.