Gärningsman stjärtar ned hela Stinkefussmarken

Prins Tapper och Medråtta

Nedstjärtning av hela Stinkefussmarken

(Hypokondriska barnet rapporterar)

Någon gång under sommarlovet har en eller flera gärningsmän stjärtat hela Stinkefussmarken.


förbipasserande såg en kortvuxen vit ohc orange person, med svart näsa kasta sig upp på Stinkefussmarken och sätta sig på flera ställen med naken stjärt.


Hovmarskalken meddelar att det är emot Byxlösebalken och Nedstjärtningsparagrafen. Generellt gärningsmannaförbud gäller också under vår och sommarmånaderna.

-Vi kommer helt enkelt att spana, allt vad vi kan. Avancerad polisteknologi gör att han kommer att vara gripen inom några få timmar.

-Hur vet ni att det är en "han"?

-Jag är inte polismakt för intet. Kungen har redan bestämt att det är Prins Tapper så det är bara en tidsfråga innan vi matchar gärningsmannabidlerna mot Prins Tappers utseende och hemadress.
Tanten från Turkiet blev vittne till händelsen.

-Jag kom gående på Stinkefussmarken för att motionera lite, i motionssyfte, när jag tyckte jag hörde en röst jag kände igen. "hö-hö-hö" och tittade. Där satt det en person med helt naken, så när som på att han var orange och vit och hade svart näsa och munnen hängde öppen, med båda skinkorna rätt på Stinkefussmarken. Jag blev schockad.


-Vad gjorde du?


-Jag uppsökte direkt hovmarskalken och berättade att någon stjärtade allt vad han kunde där uppe och att han behövde bli arresterad.

-Hovmarskalen reagerade direkt gneom att säga att han övervägde att gå ut och patrullera lite vid något senare tillfälle men att det inte var bråttom för att det här är typiskt sådant som prins Tapper gör. Jag sa att det kanske inte var prinstapper, för att han inte är naken utan klädd i röd filt, men hovmarskalken sa att han hade tillgång till senaste polisteknologi och frågade om jag ville bli arresterad för kaninofobi.


-Jag sa till honom att jag skulle tänka på saken, för han verkar ju trevlig, och så, Hovmarskalen. Axelbred och rör sig så fint, men han sa att jag inte skulle bli personlig och när jag frågade så sa han att han inte ville bli personlig heller.


-Här är i alla fall bilderna som han använde för att plocka fram fotot på den skyldige med hjälp av senaste polisteknologi.


Elaka ödlan, miljöexpärt, beskriver omfattningen av nedstjärtningen så här:

-Stinkefussmarken är ett av våra mest natursköna områden och om någon stjärtar ned det kan det ta generationer att återställa den. Den speciella tåfloran är unik för området.